OPROEP: LEUKE DRASCAMPINGS GEZOCHT!


Tekst klein. Klik voor vergroting

 

 

Met z’n vieren slapen op een Coaster…moet kunnen.

Echter onze kids van 8 en 10 jaar denken daar toch anders over, en zelf lijkt het me toch ook wel wat aan de krappe kant.

Daarom hebben we al een aantal keren een weekje op een leuke, kleine (boeren)camping met een leuk haventje of aanlegplek in de buurt gekampeerd waar we naar hartelust konden voetballen, wandelen etc. Maar dan wel met onze Coaster binnen handbereik. Fantastisch!

Na wat onderzoek hebben we mooie stekjes aan het Grevelingenmeer (Battenoord) weten te vinden, maar ook aan de Oosterschelde (Colijnsplaat) en vorig jaar een kleine natuurcamping bij de Gouwzee (Monnickendam). Een andere Drasser vertelde me onlangs over bijzonder aantrekkelijke campsites in de Biesbosch!

Dat steeds meer gezinnen met een Drascombe interesse hebben in zulke stekjes bleek weer eens uit de gesprekken met een aantal drascombevarenden tijdens de Smiscruise 2013. Het leek ons daarom aardig een lijst met aantrekkelijke locaties (DrasCamps) op te stellen en deze vervolgens met de kring te delen.

Weet jij nog meer leuke plekken voor zo’n mooie Dras + Camp combinatie?

Mail je ideeën svp naar drascamp@gmail.com en we maken er een mooie lijst van die we vervolgens op de (Electro)BaD kunnen publiceren.

Reinier Willems
Coaster Tuimelaar